Onze website maakt alleen gebruik van functionele cookies die geen persoonlijke gegevens verzamelen en bewaren.

1. Aanmelden via het contactformulier.

Op de website staat een contactformulier. Vul deze volledig in en stuur deze door, door op de knop Verzenden te drukken. Of print het formulier uit, vul het formulier volledig in en stuur het per email naar: info@veranderjemindset.com

2. Contact.

Na ontvangst van het contactformulier neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op. Als dit niet het geval is verzoek ik je vriendelijk om een mail te sturen naar info@veranderjemindset.com. Wellicht is er iets verkeerd gegaan met het verzenden van het formulier via de website.

3. Afspraak inplannen.

In het telefonisch contact kun je eventuele vragen stellen en zullen we desgewenst een eerste afspraak inplannen. Deze afspraak zal per email bevestigd worden. In deze mail zullen een Checklist, Tarievenwijzer en de Algemene Voorwaarden worden meegestuurd. Ik verzoek je vriendelijk deze goed door te nemen en bij akkoord volledig ingevuld en ondertekend per email naar mij te retourneren. Je kunt dit mailen naar: info@veranderjemindset.com

4. Het traject.

Tijdens het eerste gesprek nemen we de checklist door en zullen we bespreken wat de knelpunten zijn en welk doel jij wilt bereiken met het coachingstraject.
Als je daarna verder wilt gaan met het traject zullen we volgens de gemaakte afspraken gaan starten met het coachingstraject om samen jouw doelen te gaan behalen!
Debora Hesseling

Zit je even op slot door een lastig dilemma?

Samen zoeken we naar jouw sleutel waarmee deuren weer opengaan!

Neem contact op