Onze website maakt alleen gebruik van functionele cookies die geen persoonlijke gegevens verzamelen en bewaren.
Ieder persoon is in staat om zijn gedrag aan te passen, als je maar wilt.
Debora Hesseling
Mindset Changer
Debora Hesseling - Down-to-earth Mindset Changer
Debora Hesseling

Down-to-earth Mindset Changer

Mijn naam is Debora Hesseling. Ik ben een mindset- lifecoach met een down-to-earth instelling en een positieve mindset. Deze twee kwaliteiten combineer ik in mijn werk en dat is de reden dat ik mijzelf een Mindset Changer noem dat net specifieker is dan lifecoach.

Mijn kracht is mensen helpen aan een positieve mindset, waardoor zij fijner in het leven staan en situaties beter aankunnen. Met een daadkrachtige en oplossingsgerichte instelling help ik je al binnen een aantal sessies vooruit.

Aan de ene kant ben ik gevoelig en heb ik oog voor wat er emotioneel speelt. Aan de andere kant ben ik oplossingsgericht, positief ingesteld en geloof ik in concrete acties. Die combinatie maakt mijn aanpak uniek en specifiek gericht op Mindset Changing.

Vragen? Mail me gerust

Breed inzetbaar door jarenlange ervaring.

Door mijn jarenlange coachingservaring ben ik breed inzetbaar. Ik help jou om jouw weg weer te vinden als je zonder routebeschrijving op een kruispunt staat. Met mij kun je in gesprek gaan over verschillende levensvragen. Denk aan je loopbaan, (persoonlijke en relationele) communicatieproblemen, inzicht krijgen in moeilijke periodes in je leven, etc.

Mijn no-nonsense werkwijze.

No-nonsense. Daar houd ik van. Dat is ook wat mijn cliënten fijn vinden aan mijn werkwijze. Ik ben helder en duidelijk in mijn communicatie, zodat jij geen vraagtekens hoeft te zetten bij mijn adviezen. Ik geef je snel de juiste handvaten en inzicht, waarmee jij een goede verandering kunt maken in jouw situatie.

Veranderingen beginnen bij jezelf.

Ik geef mensen graag inzicht in hun eigen handelen en verantwoordelijkheid in bepaalde situaties. Ik geloof dat ieder persoon in staat is om zijn gedrag aan te passen. Tenminste, als je jouw gedrag zelf als een obstakel ervaart en het graag wilt veranderen. Dat is het punt waarop je vastloopt en ik je kan helpen om de juiste mindset te vinden, zodat je de draad weer kunt oppakken.

Hulp bij jouw verandering.

Als je inziet dat je wilt (of moet?) veranderen, heb je stap 1 al gezet. Hoe moeilijk het ook kan zijn om in te zien dat je moet veranderen, het is het begin van herstel. Dat is het begin van een verandering die jou uiteindelijk veel zal opleveren op jouw levenspad.
Debora Hesseling

Zit je even op slot door een lastig dilemma?

Samen zoeken we naar jouw sleutel waarmee deuren weer opengaan!

Neem contact op