Onze website maakt alleen gebruik van functionele cookies die geen persoonlijke gegevens verzamelen en bewaren.
Ieder persoon is in staat om zijn gedrag aan te passen, als je maar wil.
Debora Hesseling
Mindset Changer
Foto Debora Hesseling - Down-to-earth Mindset Changer
Debora Hesseling

Down-to-earth Mindset- Relatiecoach

Mijn naam is Debora Hesseling en ik ben Mindset- & Relatiecoach in de regio Valkenswaard - Eindhoven, maar noem mezelf een Mindset Changer. Ik geloof dat een positieve mindset je helpt om een fijn leven te leiden en om om te gaan met moeilijke situaties of plotselinge wendingen.

Als down-to-earth coach help ik je om positief in het leven te staan en open en oplossingsgericht te kijken naar situaties en uitdagingen.

Vragen? Mail me gerust

No-nonsense en to the point

Wie kiest voor coaching stelt zich kwetsbaar op. Daarom bied ik je een veilige omgeving en heb ik begrip voor wat er emotioneel speelt. Zonder dat uit het oog te verliezen geloof ik in concrete acties en een positieve vibe. Dat betekent dat we snel tot de kern komen en direct aan de slag gaan. Die op ‘mindset change’-gerichte aanpak is erg effectief.

Spiegel en klankbord

“Wie doet wat hij altijd deed, krijgt wat hij altijd kreeg”. Als je wil dat er iets verandert, zul je zelf moeten veranderen. Maar wat?
Jij moet het doen. Ik ben je spiegel. Samen kijken we naar wie je bent, hoe je je gedraagt of communiceert en of er vaste patronen zijn. Ik communiceer hierover heel transparant en duidelijk, waardoor je snel inzicht krijgt in je situatie en je met concrete handvaten aan de slag kunt. Als jij ziet waar het misgaat en vooruit wil, kun je grote stappen maken.

Effectief en op maat

Ik geef mensen graag inzicht in hun eigen handelen en verantwoordelijkheid in bepaalde situaties. Ik geloof dat ieder persoon in staat is om zijn gedrag aan te passen. Tenminste, als je jouw gedrag zelf als een obstakel ervaart en het graag wil veranderen. Dat is het punt waarop je vastloopt en ik je kan helpen om de juiste mindset te vinden, zodat je de draad weer kunt oppakken.

Hulp bij jouw verandering

Er zijn geen gebaande paden. Iedereen bewandelt zijn of haar eigen pad. Daarom krijg je van mij praktische oefeningen en effectieve begeleiding op maat. Ik heb veel ervaring op een breed vlak en kan je daardoor op veel vlakken helpen. Met mij kun je in gesprek gaan over verschillende levensvragen. Denk aan je loopbaan, (persoonlijke en relationele) communicatieproblemen, inzicht krijgen in moeilijke periodes in je leven, etc.
Denk ik dat intensievere begeleiding nodig is? Dan ben ik eerlijk en verwijs ik je door naar een professional met de juiste expertise.
Werken aan jezelf maakt je weer sterk

Breed inzetbaar door jarenlange ervaring.

Door mijn jarenlange coachingservaring ben ik breed inzetbaar. Ik help jou om jouw weg weer te vinden als je zonder routebeschrijving op een kruispunt staat. Met mij kun je in gesprek gaan over verschillende levensvragen. Denk aan je loopbaan, (persoonlijke en relationele) communicatieproblemen, inzicht krijgen in moeilijke periodes in je leven, etc.

Mijn no-nonsense werkwijze.

No-nonsense. Daar houd ik van. Dat is ook wat mijn cliënten fijn vinden aan mijn werkwijze. Ik ben helder en duidelijk in mijn communicatie, zodat jij geen vraagtekens hoeft te zetten bij mijn adviezen. Ik geef je snel de juiste handvaten en inzicht, waarmee jij een goede verandering kunt maken in jouw situatie.

Veranderingen beginnen bij jezelf.

Ik geef mensen graag inzicht in hun eigen handelen en verantwoordelijkheid in bepaalde situaties. Ik geloof dat ieder persoon in staat is om zijn gedrag aan te passen. Tenminste, als je jouw gedrag zelf als een obstakel ervaart en het graag wilt veranderen. Dat is het punt waarop je vastloopt en ik je kan helpen om de juiste mindset te vinden, zodat je de draad weer kunt oppakken.

Hulp bij jouw verandering.

Als je inziet dat je wilt (of moet?) veranderen, heb je stap 1 al gezet. Hoe moeilijk het ook kan zijn om in te zien dat je moet veranderen, het is het begin van herstel. Dat is het begin van een verandering die jou uiteindelijk veel zal opleveren op jouw levenspad.
Profielfoto Debora Hesseling - Mindsetcoach & Relatiecoach

Maak grote stappen

Begin met de eerste.

Neem contact op