Onze website maakt alleen gebruik van functionele cookies die geen persoonlijke gegevens verzamelen en bewaren.

The sky is the limit!

Stapje voor stapje beter worden en groeien in datgene waar je goed in bent.

Moet je een enorm inkomen hebben om gelukkig te zijn? En moet je daar bij voorkeur heel weinig voor doen? Die mensen moet je met een lampje zoeken. Vind voor jezelf uit waar jij gelukkig van word en trek je niets aan van wat anderen vinden!

lees post

Van Drama naar Winners

Communicatie in een relatie (zakelijk of privé)

Herken je dat? Je blijft iemand met een probleem adviezen geven, maar de ander doet daar niks mee, terwijl hij/zij wel blijft zeggen hoe moeilijk hij/zij het heeft. Grote kans dat jullie in de Dramadriehoek zijn beland! Hoe dit werkt leg ik uit in deze blog.

lees post

Het gras lijkt altijd groener bij een ander.

Maar is dat gras ook echt groener?

Soms lijkt het alsof het gras bij iemand anders groener is dan bij jou. Het vergt de juiste mindset om hier op een goede manier mee om te gaan en om tot de conclusie te komen dat die ander misschien wel meer problemen heeft dan jij.

lees post

Relatietherapie of Relatiecoaching?

Wat is nu eigenlijk het verschil?

Er zijn raakvlakken tussen relatiecoaches en relatietherapeuten, maar zeker ook belangrijke verschillen. In deze blog ontdek je de raakvlakken en verschillen, en waar jullie relatie het meest behoefte aan heeft.

lees post

Ik zoek een goede coach!

Tips om een goede coach voor jou te vinden.

Het zoeken van een goede coach is een traject waar je flink wat energie in mag steken. Het gaat om jouw geestelijke en lichamelijke gezondheid, dus het is erg belangrijk. Het moet voor jou goed voelen, anders werkt het niet.

lees post

Hoe communiceer jij in je relatie?

Communicatie kan je relatie versterken of aan het wankelen brengen.

Je kunt in je relatie onderlinge irritaties voorkomen door op een constructieve manier met elkaar te communiceren.

lees post

Ook jij kunt een winnaar worden!

ADHD of perfectionisme kunnen je een voorsprong geven op andere mensen.

Oké, je bent perfectionistisch of je hebt ADHD. Daarmee heb je een dikke voorsprong op andere mensen. Een kwestie van omdenken en er anders tegenaan kijken.

lees post

De keuzes die we maken

Zijn waardevolle leermomenten in je leven

Tijdens je leven maak je nogal wat keuzes, bewust of onbewust. Achteraf pakken die keuzes niet altijd goed uit. Maar ga jezelf daar geen verwijten over maken; je had toen je redenen om die keus te maken.

lees post

Wat zit er eigenlijk in dat doosje?

Niks is wat het lijkt!

Mensen zijn waardevol en kostbaar. Zorg daarom goed voor elkaar, juist in een vreemde tijd als deze. Neem geen dingen zomaar aan, maar pak het hele doosje uit, zodat je iemand echt begrijpt, met oprechte interesse. Ik kan je daarbij helpen met Mindsetcoaching.

lees post

Everything before the 'but' is bullshit!

De interpretatie van communicatie.

Goede communicatie is niet alleen wat je zegt, maar ook hoe je het zegt. Zo onthouden we alles ná de "maar" beter dan wat ervóór gezegd wordt. In deze blog illustreer ik dit door met woorden te spelen. Met Mindsetcoaching help ik je om makkelijker en soepeler te communiceren.

lees post

De IJsberen

Mannen willen alles voor je doen.

Een man is in de basis niet gemaakt om het grote geheel te overzien. Hoe graag hij het ook zou willen en zijn best doet, dat lukt simpelweg niet. Hij is gemaakt om zijn focus op één “opdracht” te richten.

lees post

Wil je meer over mij weten?

Geen vraag is gek, geen moment is beter om nu aan jezelf of je relatie te werken.

over Debora