Onze website maakt alleen gebruik van functionele cookies die geen persoonlijke gegevens verzamelen en bewaren.

Mindsetcoaching / Lifecoaching

Iedereen komt op verschillende momenten in het leven op een kruispunt te staan. Bijvoorbeeld door een dilemma qua werk. Of doordat je je afvraagt ‘Is dit het nu?’ Of doordat een nare gebeurtenis je dwingt om je pad opnieuw uit te stippelen.
Op zo’n moment loop je even vast. Als buitenstaander kan ik jouw situatie vanuit een helikopterview bekijken. Met een frisse en positieve blik kan ik je handvaten aanreiken waarmee jij weer verder kunt. Ik help je aan een positieve mindset, zodat jij de juiste keuzes kunt maken.

Wat ik je als Mindset- lifecoach aanbied:
  • Een luisterend oor
  • Inzicht in de situatie
  • Sparren over mogelijke opties
  • Praktische oplossingen en heldere akties

Kortom:
Ik zorg ervoor dat jij verder kunt met een positieve mindset. En dat jij je gehoord voelt. Zonder routebeschrijving, maar mét alle handvaten die je nodig hebt. Samen staan we sterker dan alleen.

Mediation

Soms is het "probleem" helemaal niet zo groot als het lijkt. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn, zolang je maar begrip hebt voor het standpunt van de ander. Als jullie allebei de juiste mindset hebben, kunnen jullie overal samen uitkomen.

Soms is een andere kijk genoeg om elkaar weer te zien.
  • Merk je dat de communicatie met je partner niet lekker loopt?
  • Is je relatie in een impasse terechtgekomen?
  • Willen jullie graag hulp om er samen sterker uit te komen?
  • En zoek je iemand die jullie kan helpen dit te doorbreken?

Met de juiste persoonlijke begeleiding en zonder oordeel werken we aan een betere communicatie.

Waarom mediation?

Een mediator is een onafhankelijke tussenpersoon. Oftewel, iemand die emotioneel niet bij de situatie betrokken is en die het gesprek gaande houdt. In een rustige en veilige setting zorg ik als mediator voor heldere communicatie tussen jullie. Zo kunnen jullie allebei aangeven waar jullie naartoe willen en kunnen we samen tot een oplossing of compromis komen.

Wat kan ik voor jullie doen?

Soms is het "probleem" helemaal niet zo groot als het lijkt. Mijn visie? Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn, zolang je maar begrip hebt voor het standpunt van de ander. Als jullie allebei de juiste mindset hebben, kunnen jullie overal samen uitkomen. Ook uit deze situatie.
Als mediator laat ik jullie zien wat de oplossingen of mogelijke compromissen zijn, zodat jullie verder kunnen. Een time-out in de emoties kan bijvoorbeeld al erg helpen. Dit zorgt ervoor dat jullie op een andere manier kunnen communiceren en weer naar elkaar gaan luisteren. Ook creëren we zo meer begrip voor elkaars standpunt. Soms is één sessie al genoeg om weer naar elkaar te kunnen luisteren en meer begrip voor elkaar te krijgen. Je zult versteld staan van het resultaat.

Wanneer schakel je een mediator in?

Vinden jullie het momenteel lastig om met elkaar te communiceren? En willen jullie dit doorbreken, samen met een deskundige mediator? Dan is er een wil en ook een weg. Neem dan zo snel mogelijk contact op en je zal merken dat dat al enige rust geeft.
Debora Hesseling

Durf je nog geen afspraak te maken,
informeer dan eerst.

Geen vraag is gek, geen moment is beter om nu aan jezelf of je relatie te werken.

Neem contact op