Onze website maakt alleen gebruik van functionele cookies die geen persoonlijke gegevens verzamelen en bewaren.
Icoontje Levensvragen

Dagelijks leven

Icoontje Relatiestress

Relatie

Icoontje Carrièrestress

Werk en loopbaan

Help je relatie, je werk of iets in je dagelijks leven te veranderen door anders te leren denken.

Iedereen loopt wel eens vast. Binnen een relatie, op het werk of in het dagelijks leven. Ook jou kan het overkomen en dat is niks om je voor te schamen. Als het je op dit moment niet lukt om er zelfstandig uit te komen, wacht dan niet te lang en vraag om hulp.

Kom je naar mij toe, dan kan ik je op twee manieren helpen, met:
Comfort zone of groei zone - verander je mindset

Het veranderen van je mindset

Uitdagingen en dillema’s horen bij het leven. In veruit de meeste gevallen is er een oplossing. Misschien zie jij ‘m op dit moment niet en dat kan allerlei oorzaken hebben.
Een positieve mindset en een frisse blik op je situatie kunnen je helpen om een patroon te doorbreken en tot een oplossing te komen. Als buitenstaander en vanuit mijn rol als mindset changer help ik jou om anders naar dingen te kijken, op een manier die bij je past. Heel down-to-earth, laagdrempelig en op een prettige en positieve manier. Soms confronterend, altijd verhelderend en volledig resultaatgericht.

Onderstaand een aantal situaties, waarbij Mindsetcoaching je kan helpen:
 • Keuzes maken of omgaan met een dilemma
 • Leren om anders te communiceren
 • Het doorbreken van vaste (gedrags)patronen
 • Je bent erg onrustig of loopt vast
 • Je hebt het niet naar je zin op het werk of je hebt geen idee wat je met je loopbaan wil

Ik als Mindsetcoach

Iedereen ontwikkelt in de loop der jaren eigen manieren om om te gaan met situaties en uitdagingen. Toch kun je soms even vastlopen, hoe goed je ook bent of was in het omgaan met (nieuwe) situaties. Het is fijn om op zo’n moment een luisterend oor te vinden, te sparren over alle mogelijke opties, je situatie helderder in kaart te brengen, samen te kijken naar praktische oplossingen en het te vertalen naar concrete acties. Als Mindsetcoach is dat precies wat ik je kan bieden.

Het veranderen van je mindset

Iedereen komt op verschillende momenten in het leven op een kruispunt te staan. Bijvoorbeeld door een dilemma qua werk. Of doordat je je afvraagt ‘Is dit het nu?’ Of doordat een nare gebeurtenis je dwingt om je pad opnieuw uit te stippelen.
Op zo’n moment loop je even vast. Als buitenstaander kan ik jouw situatie vanuit een helikopterview bekijken. Met een frisse en positieve blik kan ik je handvaten aanreiken waarmee jij weer verder kunt. Ik help je aan een positieve mindset, zodat jij de juiste keuzes kunt maken.

Wat ik je als Mindset- lifecoach aanbied:
 • Een luisterend oor
 • Inzicht in de situatie
 • Sparren over mogelijke opties
 • Praktische oplossingen en heldere akties

Kortom:
Ik zorg ervoor dat jij verder kunt met een positieve mindset. En dat jij je gehoord voelt. Zonder routebeschrijving, maar mét alle handvaten die je nodig hebt. Samen staan we sterker dan alleen.

Relatieproblemen? Relatiecoaching helpt

Relatiecoaching

Allebei een eigen standpunt hebben is niet erg, ook niet als je lijnrecht tegenover elkaar staat. Problemen ontstaan als je elkaars standpunt niet kent, begrijpt of accepteert. Soms is een andere kijk genoeg om elkaar weer te zien. Met de juiste mindset kun je samen overal uitkomen.

Ik help stellen om een nieuwe weg in te slaan, door middel van zowel individuele als gezamenlijke begeleiding. Zonder oordeel en gericht op een betere onderlinge communicatie.

Relatiecoaching kan helpen als:
 • De communicatie tussen jou en je partner niet helemaal lekker loopt of tot problemen leidt
 • Je relatie in een impasse zit of
 • Jullie de behoefte voelen je relatie te verbeteren en te versterken

Ik als Relatiecoach

Het feit dat het binnen een relatie al een hele poos niet goed gaat wil niet altijd zeggen dat er daadwerkelijk heel grote problemen zijn of er geen verbetering mogelijk is. Integendeel. Belangrijke voorwaarde is wel dat je met elkaar communiceert en er onderling begrip en respect is.

Het helpt dat ik emotioneel niet betrokken ben bij jullie situatie. Er is oog voor jullie allebei. Als mediator help ik jullie om weer met elkaar in gesprek te gaan, in een rustige en veilige setting en laat ik, op basis van jullie eigen inbreng zien welke oplossingen of compromissen mogelijk zijn. Soms stel ik een ‘time out in de emoties’ voor. Dankzij zo’n time out is er weer ruimte voor de inhoud, communiceer je op een andere manier met elkaar en ontstaat er meer begrip voor elkaars standpunt. Soms zijn een paar sessies al genoeg om weer naar elkaar te luisteren en het begrip voor elkaar terug te vinden. Veel stellen staan versteld van wat ze samen in korte tijd bereiken.

Mediation

Soms is het "probleem" helemaal niet zo groot als het lijkt. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn, zolang je maar begrip hebt voor het standpunt van de ander. Als jullie allebei de juiste mindset hebben, kunnen jullie overal samen uitkomen.

Soms is een andere kijk genoeg om elkaar weer te zien.
 • Merk je dat de communicatie met je partner niet lekker loopt?
 • Is je relatie in een impasse terechtgekomen?
 • Willen jullie graag hulp om er samen sterker uit te komen?
 • En zoek je iemand die jullie kan helpen dit te doorbreken?

Met de juiste persoonlijke begeleiding en zonder oordeel werken we aan een betere communicatie.

Waarom Relatiecoaching?

Een Relatiecoach is een onafhankelijke tussenpersoon. Oftewel, iemand die emotioneel niet bij de situatie betrokken is en die het gesprek gaande houdt. In een rustige en veilige setting zorg ik als coach voor heldere communicatie tussen jullie. Zo kunnen jullie allebei aangeven waar jullie naartoe willen en kunnen we samen tot een oplossing of compromis komen.

Wat kan ik voor jullie doen?

Soms is het "probleem" helemaal niet zo groot als het lijkt. Mijn visie? Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn, zolang je maar begrip hebt voor het standpunt van de ander. Als jullie allebei de juiste mindset hebben, kunnen jullie overal samen uitkomen. Ook uit deze situatie.
Als Relatiecoach laat ik jullie zien wat de oplossingen of mogelijke compromissen zijn, zodat jullie verder kunnen. Een time-out in de emoties kan bijvoorbeeld al erg helpen. Dit zorgt ervoor dat jullie op een andere manier kunnen communiceren en weer naar elkaar gaan luisteren. Ook creëren we zo meer begrip voor elkaars standpunt. Soms is één sessie al genoeg om weer naar elkaar te kunnen luisteren en meer begrip voor elkaar te krijgen. Je zult versteld staan van het resultaat.

Wanneer schakel je een Relatiecoach in?

Vinden jullie het momenteel lastig om met elkaar te communiceren? En willen jullie dit doorbreken, samen met een deskundige coach? Dan is er een wil en ook een weg. Neem dan zo snel mogelijk contact op en je zal merken dat dat al enige rust geeft.
Liefde
Profielfoto Debora Hesseling - Mindsetcoach & Relatiecoach

Kies voor een andere mindset en een nieuwe start

Dit is het moment om aan jezelf of aan je relatie te werken.
Natuurlijk kunnen we ook eerst bellen.

Neem contact op